Sök
  • Anna-Lena Karlsson

Chokladpaddtjej och blå kille finns till salu till rätt hem Är det hos dig?


Jag har två stycken underbara kattungar till salu. Jag önskade att jag kunde sparat alla men det går ju inte. Den blå är en kelig liten kille med mycket känslor spinner högt och mycket, lite harig och pratig . Paddan är lugn men framåt och go, busar och tycker om när man kelar med henne.

Nu kan jag bara meddela att alla ungarna är bokade och att jag i och med det inte har några ungar till salu längre

Tack alla köpare och intressenter för den här gången


117 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

Om Joy Division's 

SVERAK-diplomerad uppfödning av Brittiskt korthår. 

Vi testar avelskatterna för HCM, PKD, och HD

Kontakta Anna-Lena

Klockarlötsv. 19, Österhaninge, Sweden

Tele 0702327052

Mail jdbritter@outlook.com